lege banner

Functionele consultancy is eigenlijk de ‘zachte kant’ van consultancy. Centraal hierbij staat het in kaart brengen van uw gebruikerswensen en bedrijfsdoelstellingen. Wat verwacht u bijvoorbeeld van een softwarepakket? Aan welke wensen en eisen moet een softwarepakket voor u voldoen? Wat is uw informatiebehoefte? Pas als dit duidelijk is, kunnen wij u adviseren over een softwarepakket op maat. Wij gaan graag met u om tafel zitten om tot de juiste keuze te komen.

 

Misschien heeft u als bedrijf al een keuze gemaakt voor een softwarepakket. Ook dan kunnen wij iets voor u betekenen. Wij helpen u bij het aanpassen of customizeren ervan, zodat u uiteindelijk een pakket heeft dat past bij u en uw bedrijf. Tevens kunnen wij u van deskundig en gedegen advies voorzien waar het gaat om de implementatie of wijziging van bedrijfsprocessen en de benodigde informatievoorziening. Zo bent u verzekerd van een succesvolle livegang.

 

Kenmerkend voor Molitor Consultancy is dat wij in ons klantadvies altijd nét wat verder gaan. Onze kennis van ERP en het optimaliseren van bedrijfsprocessen stelt ons in staat om mogelijkheden te herkennen die voor u als klant tot rendementsverbeteringen zullen leiden.  Wij denken dus niet alleen met u mee, maar ook met u vérder. Daarin schuilt onze kracht.